Novosti

Objavljeno 08. 09. 2017

Prvo naše izdanje namijenjeno roditeljima.

Knjiga ZAŠTO (BAŠ) ČITANJE – SEDAMDESET I VIŠE SAVJETA KAKO DA SVOJE DIJETE USMJERITE KA ČITANJU, autorke Vesne Pavićević, prvi je naslov Zavodove novopokrenute biblioteke Vodič.

Čitanje ima nezamjenljivu ulogu u sazrijevanju svake...

Objavljeno 05. 09. 2017

U izdanju UNICEF-a i Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva izašao je iz štampe PRIRUČNIK ZA KORIŠĆENJE DAISY UDŽBENIKA U NASTAVI.

Autori su: Jadranka Radulović, Anita Marić, Tamara Milić, Aleksandra Vešović-Ivanović i Mladen Janković.

 

PDF priručnika možete...

Objavljeno 01. 08. 2017

Na Međunarodnom sajmu Trg od knjige u Herceg Novom, pred mnogobrojnom publikom promovisana je multimedijalna zbirka pjesama Doći ću iz šume čak, autorke Jelene Martinović-Bogojević. Moderatorka promocije, u kojoj su učestvovala djeca, bila je mr Jelena Đonović.

Objavljeno 26. 07. 2017

U okviru festivala Grad teatar Budva, pred brojnom publikom, 24. jula na Trgu pjesnika predstavljena je monografija Eros, krv i svetost  Dimitrija Popovića. Uz Maju Malbaški, urednicu ove monografije, moderator je bio prof. dr Siniša Jelušić.

Objavljeno 31. 05. 2017

ZAVOD ZA UDŽBENIKE

I NASTAVNA SREDSTVA – PODGORICA

 

Podgorica, 30. maj 2017. godine

 

 

 

OBAVJEŠTENJE

 

 

Na osnovu Odluke Upravnog odbora broj 729 od 15. maja 2017. godine obavještavamo javnost da se Konkurs za pribavljanje...

Objavljeno 31. 05. 2017

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva ‒ Podgorica predstavio je svoja izdanja:  Ogledi o ruskoj književnosti XIX vijeka i Ogledi o ruskoj književnosti XX vijeka, dr Jevrema Bjelice na Filozofskom fakultetu u Mostaru.  Predstavljanje ovih knjiga organizovao je Fakultet...

Objavljeno 15. 05. 2017

Dodjelom nagrada najboljim učesnicima, završen je ovogodišnji 12. Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja „Imamo svijet za tebe“

Prema odluci stručnog žirija (predsjednik prof. dr Siniša Jelušić i članovi prof. dr Slavica Perović i Marina...

Objavljeno 28. 04. 2017

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva – Podgorica spreman je da predstavi svoju izdavačku produkciju na XII Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja, koji će biti održan od 2. do 9. maja u šoping molu „Delta siti“ pod sloganom „Imamo svijet za tebe“.

„Ove godine izlažemo...

Objavljeno 21. 04. 2017

Juče, 10. aprila 2017. godine u 16 sati zvanično je zatvoren 29. međunarodni sajam knjiga u Skoplju. Zavod za udžbenike i nastavna sredstva iz Podgorice predstavio se prvi put ovom tržištu svojom produkcijom.

Štand Zavoda posjetila je Sanja Kondarko, Izvršna direktorica Sajma, i tom...

Pages

Back to Top