Ministarke Jakšić-Stojanović i Nišić posjetile Dječji dom „Mladost“ u Bijeloj: POKLONI ZA POLUMATURANTE I MATURANTE

Ministarke prosvjete, nauke i inovacija i rada i socijalnog staranja prof. dr Anđela Jakšić-Stojanović i Naida Nišić posjetile su Dječji dom „Mladost“ u Bijeloj i tom prilikom uručile poklone polumaturantima i maturantima.

Kako je saopšteno iz resora prosvjete, nauke i inovacija i rada i socijalnog staranja,   ova posjeta upriličena je u čast djeci koja su svojom hrabrošću i istrajnošću zaslužila da se svaki njihov uspjeh proslavi na poseban način.

Ministarke su izrazile zahvalnost i ponos zbog postignuća ovih mladih ljudi, ističući kako su oni pravi primjer snage i istrajnosti.

„Vaša upornost i želja za učenjem nas inspirišu i daju nam snagu da nastavimo raditi na stvaranju boljih uslova za sve vas“, kazala je Naida Nišić.

Prema riječima Jakšić-Stojanović, ovo je podsjetnik na važnost podrške i ljubavi koju svako dijete zaslužuje.

„Vi ste budućnost našeg društva, a mi smo ovdje da vas podržimo na svakom koraku“, naglasila je ona.

Ministarke su se saglasile da će nastaviti rad na poboljšanju uslova za djecu bez roditeljskog staranja i podržati ih u daljem razvoju i obrazovanju, pružajući im ne samo materijalnu pomoć već i emocionalnu podršku i vjeru u bolju budućnost.

„Kroz ovakve gestove solidarnosti i pažnje stvaramo svijet u kojem svako dijete ima priliku da ostvari svoje snove i izraste u srećnu i uspješnu osobu“, stoji u saopštenju.

Back to Top