U BJELOPOLJSKOJ GIMNAZIJI UPRILIČEN PRIJEM NAJBOLJIH UČENIKA

Direktorica bjelopoljske Gimnazije „Miloje Dobrašinović“ Jasminka Međedović upriličila je svečani prijem za učenike dobitnike nagrada u ovoj školskoj godini. Sve ih je srdačno pozdravila i poželjela da svako od njih postigne lični i profesionalni uspjeh, „da budu dobra djeca svojih roditelja, moralni, časni ljudi, nesebični i plemeniti“.

„Nadam se i vjerujem da vaše i nove generacije mogu više i bolje. Očekujem da će ove generacije učenika, okićene brojnim osvojenim nagradama na raznim takmičenjima, krenuti utabanim stazama uspjeha učenika naše škole“, dodala je direktorica.

Ovaj uspjeh i postignuća na takmičenjima ne bi bili ostvareni bez pomoći nastavnika koji odgovoran i zahtjevan posao prosvjetnog radnika obavljaju časno, stručno i posvećeno. Zato su talentovane učenike pozdravili njihovi mentori Ranko Knežević, Tomislav Tomović, Sandra Simonović i Rajka Minić, koji su im poručili da radom i napretkom i dalje idu putem uspjeha.

Prisutnima se obratila i pedagogica Ajsela Madžgalj.

„Škola je mjesto gdje stičete prva saznanja, nadograđujete ih, brusite, izgrađujete sopstveni stil i bogatite svoju estetsku, vizuelnu i svaku drugu kulturu, a vaši vam nastavnici svojim umijećem u tome daju nesebičnu podršku, podstičući vas da sve to bude trajni dio vaše ličnosti. Ovakvi povodi motivišu da sve ono što ste usvojili primijenite na najbolji način i zato treba da ih bude sve više. Neka vam svaki naredni dan u životu bude radostan i ispunjen ljubavlju, a životni putevi vas i vaših najmilijih popločani stazama sreće i uspjeha. Vjerujem da ste sposobni za velike stvari, a mi smo tu da vam pomognemo“, kazala je ona.

N. N.

Back to Top