POTPISAN MEMORANDUM O SARADNJI STUDENATA FPN-A MEDICINE

Predstavnici Vijeća studenata Fakulteta političkih nauka (VSFPN) Vedran Vujisić i Crnogorskog komiteta za međunarodnu saradnju studenata medicine (MoMSIC) Dženan Kajević potpisali su memorandum o saradnji.

Događaju je prisustvovala predmetna nastavnica na studijskom programu Socijalna politika i socijalni rad dr Ena Grbović, koja je inicirala početak saradnje ove dvije studentske organizacije.

Zajedničko djelovanje prepoznato je u kreiranju inicijativa i programa sa ciljem umrežavanja studenata Socijalne politike i socijalnog rada i medicinskih nauka, angažovanju na promociji i jačanju identiteta profesije socijalnog radnika u zdravstvu, promociji socijalnog rada u zdravstvu i socijalne medicine, te u angažovanju na promociji i jačanju identiteta zdravstvenih radnika zaposlenih u sistemu socijalne zaštite.

Memorandum predstavlja osnov za saradnju koja će se zasnivati na principima partnerstva, transparentnosti, odgovornosti i međusobnog informisanja, saopšteno je nakon potpisivanja sporazuma.

O. Đ.

 

Back to Top