EDUKACIJA STUDENATA IZ OBLASTI INFORMACIONO-KOMUNIKACIONIH TEHNOLOGIJA

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore (UCG) za studente organizuje u petak, 24. februara na Elektrotehničkom fakultetu predstavljanje programa edukacije u okviru Korteks (Cortex) akademije.  

Ta akademija predstavlja program edukacije iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija koji kombinuje onlajn nastavu i praktični rad sa mentorima iz kompanija članica klastera. 

,,Sagledavajući iskustva prethodne generacije polaznika, namjera nam je da studentima ponudimo kvalitetan, a ove godine i dodatno obogaćen, sadržaj koji će upotpuniti znanja koje stiču na fakultetu i pružiti im priliku da praktični dio obuke provedu sa mentorima iz vodećih crnogorskih IT kompanija“, saopštili su iz Korteksa.  

Na završnici Korteks akademije, u oktobru, biće organizovan dan karijere, kada će se na jednom mjestu okupiti najuspješniji polaznici i kompanije, koji će imati priliku da se međusobno upoznaju i razgovaraju o potenijalnom budućem angažmanu, bilo da je riječ o praksi ili zaposlenju. 

O. Đ.

 

Back to Top