PROMOCIJA POMORSKOG FAKULTETA KOTOR ZA MATURANTE U NIKŠIĆU

Maturantima dvije srednje stručne škole u Nikšiću predstavljeni su studijski programi Pomorskog fakulteta Kotor, kao i uslovi upisa, način studiranja i pogodnosti koje u tom smislu pruža Univerzitet Crne Gore (UCG).

O tom fakultetu su govorili prof. dr Tatijana Dlabač, prodekanica za razvoj i inovacije, mr Vera Kapetanović i Ivana Čavor, saradnice, Andrija Ćalasan, student povjerenik, Ilija Knežević, student doktorskih studija Pomorskog fakulteta Kotor i bivši učenik Srednje stručne škole u Nikšiću, Nemanja Pudar i Lazar Mrdović, studenti master studija, i Luka Kovačević, BSc Pomorske elektrotehnike, ETO oficir i bivši učenik nikšićke Srednje stručne škole.

Isti tim Fakulteta, održao je promociju i u Gimnaziji „Stojan Cerović“ u Nikšiću.

Rukovodilac studijskog programa Menadžment u pomorstvu i logistika doc. dr Ranka Krivokapić, prof. dr Mimo Drašković, saradnici mr Dragana Milošević i Ana Babović i studentkinje, bivše učenice ove škole, Ana Đurović i Ivana Đurđić posjetili su Srednju ekonomsko-ugostiteljsku školu u Nikšiću.

Maturanti koji su prirustvovali promocijama informisani su i o upisnim rokovima, načinu podnošenja potrebne dokumentacije za upis, različitim nivoima školovanja i praktičnoj nastavi. Takođe su pozvani da posjete Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore, koji će ove godine biti održan 15. marta u Sportsko-kulturnom centru UCG.  

Prisutnim učenicima završnih razreda predstavljene su i mogućnosti učestvovanja u programima mobilnosti i zapošljavanja nakon sticanja diplome na Pomorskom fakultetu Kotor.

O. Đ.

 

Back to Top