Razvojni centar udruženja Roditelji: U PETAK RADIONICA „DA NAM ŠKOLA BUDE LAKA“

Razvojni centar udruženja Roditelji u Podgorici organizuje petak, 24. februara, u 18 sati, u saradnji sa obrazovnim centrom Baltazar  radionicu „Da nam škola bude laka“, koju će voditi Ivana Jovićević.

Ovaj obrazovno-razvojni program namijenjen je djeci uzrasta od četiri do šest godina s ciljem da kroz razvoj fine motorike, socijalne i emocionalne zrelosti, opažanja, pamćenja i pažnje omogući djeci lakši i uspješniji prelazak iz vrtića u školu.

Kako ističu organizatori, program se izvodi kroz interaktivne aktivnosti koje uključuju timski rad, saradnju i individualno osamostaljivanje. Na taj način podstiče se razvoj intelektualne, socijalne i emocionalne spremnosti djeteta. Neke od aktivnosti kojima se stimuliše rani razvoj su grafo-motoričke vježbe, vježbe opažanja percepcije, slušanja i pričanja, matematičko-logičke vježbe i poligon spremnosti.

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na imejl igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

Lj. V.

 

 

Back to Top