MONTEPUT URUČIO VRIJEDNE DONACIJE ŽABLJAČKOJ ŠKOLI I VRTIĆU

DOO Monteput iz Podgorice opredijelilo je vrijedne donacije najmlađim Žabljačanima, kazao je član borda direktora te kompanije Nikola Milićević.

On se u razgovorima sa direktorom OŠ „Dušan Obradović“ Željkom Miljićem i koordinatorkom u vrtiću „Eko bajka“ Dušankom Badnjar interesovao za uslove rada i boravka mališana i stanju opreme koja je djeci neophodna za svakodnevne funkcionisanje i boravak u ovim obrazovnim ustanovama.

„Kao društveno odgovorna kompanija, odlučili smo da doniramo izvjesna sredstva u vidu opreme. Djeca, kao nepresušni izvor motivacije za bolji i kvalitetniji život budućih generacija treba da budu prioritet. Zato je kompanija Monteput ovom donacijom pokazala društvenu odgovornost i početak ulaganja u ono što je najbitnije, a to su djeca koja su u svom najosjetljivijem periodu života“, kaže Milićević, koji je uručio donacije.

Zahvaljujući Monteputu, škola na Žabljaku bogatija je za po dva kompjutera i štampača, a vrtić za LCD televizor, trambolinu, ljuljaške, klackalice i mnoštvo drugih igračaka.

Zadovoljstvo i zahvalnost na donacijama, koje će unaprijediti obrazovni proces đaka i predškolaca, iskazali su rukovodioci ovih ustanova Željko Miljić i Dušanka Badnjar.

Izvor: Antena M

Back to Top