Studentsko prvenstvo Crne Gore u tenisu: MEDICINARI OPET NA TRONU

Na terenima Teniskog kluba AS u Podgorici je, u sklopu proslave Evropske nedelje sporta, a uz podršku Ministarstva sporta i mladih, održano XVII Studentsko prvenstvo Crne Gore u tenisu, u kojem je učestvovao 51 student sa svih crnogorskih univerziteta.

Nakon petogodišnje dominacije Matije Bulatovića, titula šampiona opet ide u vitrine Medicinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.  U veoma jakoj konkurenciji viđeno je dosta zanimljivih mečeva, a titula šampiona pripala je Andriji Jašoviću. On je u finalu slavio protiv Nikole Jankovića sa Univerziteta Donja Gorica rezultatom 7:4.

Bronzana odličja osvojili su Andrija Joković sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje UCG, odnosno Igor Vučić sa Fakulteta za turizam i hotelijerstvo Kotor UCG.

U ženskoj konkurenciji zlatnu medalju osvojila je Katarina Sinđić sa Prirodno-matematičkog fakulteta UCG koja je zlatnu medalju osvojila predajom rivalke Anastasije Bošković sa Biotehničkog fakulteta UCG. Bronzane medalje pripale su Anici Beljkaš (Ekonomski fakultet UCG) i Jeleni Jovanović (Prirodno-matematički fakultet UCG), saopštili su organizatori.

O. Đ.

 

Back to Top