Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić: RADIONICE O PRIRODI I PORODICI

Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić udruženja Roditelji pripremili su i ove sedmice zanimljiv program za djecu.

U četvrtak, 12. maja, u 18 sati biće održana radionica pod nazivom „Upoznajmo se sa prirodom“, koja je namijenjena djeci uzrasta od šest do devet godina. Voditeljka je Tamara Đukanović, studentkinja studijskog programa za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

Cilj ove edukativne aktivnosti je razvijanje svijesti kod djece o prirodi i njenom očuvanju. Kroz priču i niz zanimljivih aktivnosti mališani će učiti i razvijati logičko i kritičko razmišljanje. Takođe, kroz kreativno izražavanje inspirisano prirodom razvijaće maštu.

U petak, 13. maja, u 18 sati biće održana radionica „Volim svoju porodicu“, koja je namijenjena djeci uzrasta od devet do 14 godina, a vodiće je profesorice engleskog jezika Nikolina Bečanović i Aleksandra Krivokapić.

U fokusu će biti porodica, ljubav, podrška, razumijevanje i empatija. Kroz razne aktivnosti, koje će podsticati razvijanje kritičkog mišljenja, djeca ce osmisliti načine na koje bi mogli razveseliti drugoga, obradovati svoju porodicu, utješiti tužnog i pomoći nemoćnom, a sve uz bogaćenje svog vokabulara engleskog jezika.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi „Luka Simonović“ u Ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na broj telefona 063 493 493 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

Lj. V.

 

 

 

 

 

 

Back to Top