ONLAJN PREDAVANJE ZA RODITELJE DR RANKA RAJOVIĆA

Roditelji iz Crne Gore biće u prilici da u petak, 11. februara, od 18 časova, prate onlajn predavanje dr Ranka Rajovića „Djeca u susretu sa novom realnošću“.

Ova edukativna aktivnost biće organizovana putem Zoom aplikacije. Roditelji, ali i svi zainteresovani vaspitači i učitelji moći će da se informišu o više aktuelnih tema. Biće riječi o samopouzdanju djece, nesigurnosti, problemima u učenju i razvoju, kao i o opasnostima koje nose video igrice.

Dr Rajović je autor NTC sistema učenja, koje podstiče razvoj vještina, znanja i emocija koje se u svakodnevnom životnom ritmu usporeno razvijaju ili sasvim zapostavljaju.

Prema njegovom mišljenju, boravak u prirodi je jako važan, jer daje puno neočekivanih situacija, djeca moraju da se snalaze, improvizuju, razmišljaju, susrijeću se sa ponekom nepravdom daleko od roditelja (koji ih često prezaštićuju), a to sve pozitivno utiče na razvoj djece.

Cijena rezervacije mjesta na predavanju je dva eura, a za prvih dvadeset roditelja koji se danas do 15 časova prijave na  e-mail udruzenje.roditelji2@gmail.com obezbijeđeno je besplatno učešće.

Svi ostali, koji su zainteresovani da čuju iskustva dr Rajovića, mogu se prijaviti preko linka https://ntcucenje.com/…/predavanje-dr-ranka-rajovica…/.

 

Izvor: roditelji.me

 

 

Back to Top