Poziv studentima: BESPLATNA OBUKA ZA POČETNIKE U BIZNISU DO 30. OKTOBRA

Univerzitet Crne Gore (UCG) pozvao je student da se prijave za besplatnu dvomjesečnu obuku za početnike u biznisu do 30. oktobra. Obuka je zbog epidemiološke situacije i važećih mjera  iz prethodnog pomjerena za ovaj studijski semestar, za novembar i decembar.  
Obuku realizuju Karijerni centar UCG i Kancelarija za inovativno-edukativne usluge. Program čine predavanja i radionice namijenjene sticanju i širenju znanja o preduzetništvu, inovacijama, kao i razvoju preduzetničkih vještina studenata UCG, svih nivoa studija. Polaznicima obuke biće demonstriran i način izrade biznis plana.
Predavanja i radionice, u trajanju od sat vremena. održavaće se dvaput sedmično.
Predavanja će biti organizovana u prostorijama Kancelarije za inovativno-edukativne usluge, koje se nalaze u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru.
Svi zainteresovani studenti mogu poslati svoje prijave (CV -Europass format i motivaciono pismo) na e-mail adresu: karijernicentar@ucg.ac.me.

Broj slobodnih mjesta je 10, a kandidatima će  mejlom biti poslata obavještenja o prihvaćenim prijavama i detaljima i planu Obuke.

Nakon obuke biće organizovan nagradni konkurs za najbolju startap ideju sa nagradnim fondom većim od 15.000€.

O. Đ.

Back to Top