Izdanja

ZI-02. BIOLOGJIA MOLEKULARE DHE GJENETIKA – 4

Izborni predmeti kao dopuna maturskog standarda – Teksti mësimor për klasën e tretë ose të katërt të gjimnazi
Aleksandra Martinović, Marijana Ojdanićformat
20 x 26,5 cm
povez
broširani
br. strana
216
ISBN
978-86-303-1851-1
Back to Top