Izdanja

ZI-05. MUZIKA, GJUHA IME – -

Izborni predmeti kao dopuna maturskog standarda – Teksti mësimor për klasën III dhe IV të gjimnazit me 5 CD-ë dhe me DVD-ë
Vedrana Marković, Ranka Perunovićformat
20,5 x 26 cm
povez
broširani
br. strana
218
ISBN
978-86-303-1794-1/987-86-303-1795-8 (CD)
Back to Top