Rezultati konkursa 29.07.2017

ZAVOD ZA UDŽBENIKE

I NASTAVNA SREDSTVA

PODOGRICA

Novaka Miloševa 36

 

 

Rješavajući po Konkursu za pribavljanje rukopisa, koji je shodno odredbama člana 6 Pravilnika o postupku pribavljanja, ocjenjivanja, odobravanja i pripreme udžbenika i nastavnih sredstava („Sl. list RCG“, br. 31/2004, 38/2005, 22/2007 i „Sl. list CG“, br. 84/2009 i 23/2012) raspisan u dnevnom listu „Pobjeda“ dana 29. jula 2017. godine, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva objavljuje

 

 

REZULTATE KONKURSA

 

 

Na Konkurs su pristigli rukopisi:

  • Biologija za treći razred gimnazije, pod šifrom Šarena duga
  • Crnogorski jezik kao nematernji za treći razred gimnazije, pod šifrom Dan i noć

 

Recenzentska komisija, na sjednici održanoj 24. novembra 2017. godine, nije prihvatila rukopis pod šifrom Šarena duga kao osnovu za izradu udžbeničkog kompleta (udžbenik i radna sveska) Biologija za treći razred gimnazije.

Recenzentska komisija, na sjednici održanoj 29. novembra 2017. godine, prihvatila je rukopis pod šifrom Dan i noć kao osnovu za izradu udžbeničkog kompleta (udžbenik, radna sveska i priručnik za nastavnike) Crnogorski jezik kao nematernji za treći razred gimnazije.

Autori prihvaćenog rukopisa dužni su dokazati autorstvo identičnom kopijom rukopisa, identifikacionim dokumentima (lična karta, pasoš), potpisom šifre i potvrdama naučnih zvanja u roku 8 (osam) dana od objavljivanja rezultata Konkursa.

Ukoliko se dešifrovanje rukopisa ne izvrši u predviđenom roku, gube se prava stečena na Konkursu.

Učesnici Konkursa čiji rukopis nije prihvaćen, uz prethodnu najavu putem telefona 020/230-413, mogu ostvariti uvid u konkursni materijal i povući svoj rukopis (uz prethodno dešifrovanje) u roku 8 (osam) dana od objavljivanja rezultata Konkursa.

 

 

 

 

Back to Top