Vanudžbenička izdanja

NE MBRETERINE E SHKRONJAVE

Blaga Žurićuzrast
IV razred
format
14 x 20cm
povez
broširani
br. strana
112
ISBN
978-86-303-1959-4


JEZIK: albanski

Në fëmijërinë time nuk ka pasur kompjuterë, telefona celularë dhe lojëra elektronike. Gjithçka që më ka interesuar, e kam kërkuar dhe e kam gjetur në libra. Me ta kam udhëtuar, njohur vise të ndryshme ekzotike dhe popuj të ndryshëm. Duke lexuar librat, kam zbuluar dhe Mbretërinë e shkronjave.

BLLAGA ZHURIQ

Back to Top