ZUNS's blog

Treći Internacionalni sajam knjiga u Podgorici PROMOVISANA KNJIGA MILORADA NIKČEVIĆA „METODIČKE I METODOLOŠKE KNJIŽEVNO-PROBLEMSKE STUDIJE“

„Knjiga „Metodičke i metodološke književno-problemske studije“ prof. dr Milorada Nikčevića predstavlja književni model u realizaciji sadržaja nastave književnosti, te je, prema tome, namijenjena prvenstveno učenicima i studentima, kojima može biti dobra smjernica za sticanje kompetencija iz ove oblasti.

ZUNS na Sajmu knjiga: PROMOVISANA KNJIGA „ZAŠTO (BAŠ) ČITANJE“ VESNE PAVIĆEVIĆ

Trećeg dana Internacionalnog sajma knjiga u Podgorici predstavljeno je još jedno novo izdanje Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva – Podgorica. Riječ je o knjizi  „Zašto (baš) čitanje“ Vesne  Pavićević, o kojoj su, pored autorke, govorile i Anđa Backović, Kristina Mihailović i Nađa Durković.

INTERNACIONALNI SAJAM KNJIGA: PROMOCIJA KNJIGE KRUG ZAČARANOG VREMENA MIRAŠA MARTINOVIĆA

Na 3. Internacionalnom sajmu knjiga u Podgorici promovisana je knjiga Miraša Martinovića „Krug začaranog vremena“, koju je izdao Zavod za udžbenike i nastavna sredstva u okviru edicije “Savremenik”. Osim autora, o knjizi su govorile prof. dr Sonja Tomović-Šundić i Jadranka Đerković, urednica izdanja.

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva ‒ predstavio svoja izdanja:  Ogledi o ruskoj književnosti XIX vijeka i Ogledi o ruskoj književnosti XX vijeka, dr Jevrema Bjelice

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva ‒ Podgorica predstavio je svoja izdanja:  Ogledi o ruskoj književnosti XIX vijeka i Ogledi o ruskoj književnosti XX vijeka, dr Jevrema Bjelice na Filozofskom fakultetu u Mostaru.  Predstavljanje ovih knjiga organizovao je Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti i Filozofski fakultet u Mostaru.

Pages

Back to Top