Zavod za udžbenike i nastavna sredstva na sajmu knjiga u Skoplju - drugi dan

Predstavljanje Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva – Podgorica na 29. međunarodnom sajmu knjiga u Skoplju, protiče u znaku velikog broja posjetilaca koji su pokazali interesovanje za naš štand, interakcije sa njima, ali i posjeta kolega izdavača iz okruženja.

Tako su u srijedu, 5. aprila štand Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva posjetili Andreas Tsouchlaris, suvlasnik firme Binarylogic iz Grčke i Peđa Đurković, vlasnik izdavačke kuće Data Status iz Beograda. Razgovarano je o eventualnom početku saradnje na izradi udžbeničke literature.

Naš štand je posjetio i Aleksandar Vasilevski, bivši ambasador Republike Makedonije u Crnoj Gori i Jordan Panev, bivši jugoslovenski i makedonski diplomata, kao i djeca osnovnih škola iz Skoplja. 

Da podsjetimo, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva – Podgorica pojavio se na 29. međunarodnom sajmu knjiga u Skoplju prvi put.

Sajam knjiga, koji se ove godine održava  od 4. do 10. aprila 2017. godine, najposjećenija je manifestacija ove vrste u Makedoniji, koja godišnje okuplja oko 100 izlagača i koju obično posjeti oko 50 000 posjetilaca.

Back to Top