Zavod za udžbenike i nastavna sredstva ‒ predstavio svoja izdanja:  Ogledi o ruskoj književnosti XIX vijeka i Ogledi o ruskoj književnosti XX vijeka, dr Jevrema Bjelice

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva ‒ Podgorica predstavio je svoja izdanja:  Ogledi o ruskoj književnosti XIX vijeka i Ogledi o ruskoj književnosti XX vijeka, dr Jevrema Bjelice na Filozofskom fakultetu u Mostaru.  Predstavljanje ovih knjiga organizovao je Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti i Filozofski fakultet u Mostaru.

Prof. dr Marin Ćorluka, dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti u okviru Sveučilišta u Mostaru i Radule Novović, glavni urednik u Zavodu za udžbenike i nastavna sredstva, pozdravili su prisutne i izrazili zadovoljstvo što su dio ove međunarodne promocije.

O Ogledima govorile su prof. dr Tatjana Jovović, koja je priredila ova izdanja, napisala predgovor i biografiju i dr znanosti Marija Vasilj sa Filozofskog fakulteta u Mostaru. Moderator promocije bila je Maja Malbaški. 

Back to Top